40-minuten-sparren sessies

mailmetdaisy

Placeholder


Evenement beschrijving

Even lekker sparren. Dat lukt niet met iedereen. Zeker als je een snelle denker bent die grote stappen maakt en je soms het gevoel hebt dat de ander je niet (meer) volgt. Dat is jammer, want echt lekker sparren geeft energie. Je zet je gedachten eens fijn op een rijtje en als het een beetje mee zit dan kom je nog eens op nieuwe ideeën, of word je juist bevestigd in je gedachtengang waar je daarvoor nog je twijfels over had.

Na verschillende jaren een groepsactiviteit te hebben georganiseerd, maak ik in deze week van de hoogbegaafdheid ruimte om met jou te sparren. Geef mij aan waar je het over wilt hebben. Dat kan van alles zijn: iets waar je tegenaan loopt, iets wat je je afvraagt, je hoogbegaafdheid, een keuzesituatie, iets filosofisch…  En ik hoor graag wat je van mij wilt in deze sessie. Wil je ergens over brainstormen, dan denk ik graag met je mee. Als je ergens mee worstelt kunnen we er een speedcoach-sessie van maken. Of als je je mooie plannen niet concreet kunt maken, help ik je met het maken van een strak actieplan, zodat je stappen kunt gaan zetten. En als je vooral je verhaal kwijt wilt, dan ben ik een en al oor.

Er zijn sessies mogelijk op maandag 8, woensdag 10 en vrijdag 12 maart. Neem contact op om jouw sessie te boeken. De 40-minuten sparren sessie vindt plaats via Zoom.

 

Daisy Sanches is ervaren coach en trainer. Zij richt op volwassenen die zich herkennen in de kenmerken van hoogbegaafdheid. Met zorgvuldig samengestelde diensten (online en offline) helpt zij volwassenen die worstelen met zelfbeeld, perfectionisme, onderpresteren en levensvervulling, zodat zij vanuit acceptatie en vertrouwen hun allerbeste leven creëren. Daisy weet bij je aan te sluiten en helpt tegelijk helderheid te scheppen in de veelheid van hersenspinsels en gevoelens. Haar werkwijze maakt dat je niet alleen zicht krijgt op je eigen processen, maar dat het je daadwerkelijk lukt om de verandering aan te brengen waar je zo naar verlangt.

www.dappereprof.com 06-41402450

 

Details

 • Organisator: Daisy Sanches Coaching & Training
 • maandag 8 maart, van 09:00 tot 16:00
 • http://dappereprof.com
 • Prijs: € 30,-

Aanmelden via e-mail:

Adres

Alkmaar, Nederland.

Meer informatie:


Speelochtend voor peuters en kleuters

[email protected]

Placeholder


Evenement beschrijving

Komt jouw peuter of kleuter gezellig spelen met ontwikkelingsgelijken?

Sheila van Horn (orthopedagoog en specialist hoogbegaafdheid) organiseert samen met sGooiers (de opvang voor slimme peuters) een gezellige speelochtend voor (vermoedelijk) hoogbegaafde peuters en kleuters.

Tussen 9.30 – 11.30u ben je van harte welkom om jouw kind(eren) te laten spelen bij sGooiers. Eten en drinken verzorgen wij.

Bij grote vraag, kan het zijn dat we de speeltijd opsplitsen in twee shifts van 9.30-10.30u en van 10.30-11.30u. Bij aanmelding kan je je voorkeur voor een tijd aangeven, dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Ouders mogen vanwege de Covid-19 waarschijnlijk niet naar binnen. Voor jou staat er koffie buiten klaar. Ook kan je even een ommetje lopen in het nabijgelegen bos.

Details

 • Organisator: Sheila van Horn & sGooiers
 • zaterdag 6 maart, van 09:30 tot 11:30
 • https://sgooiers.nl/
 • Prijs: € gratis

Aanmelden via de website:

Adres

sGooiers,
Schapendrift 66, 1251 XH Laren, Netherlands.

Meer informatie:

 • Telefoonnummer: 0608704984 (Sheila) of 06 39 53 70 56 (sGooiers)
 • Mailadres: [email protected]

IQ-onderzoek volwassenen

Krijn van Sparrentak

Placeholder


Evenement beschrijving

Bent u als volwassene wel eens benieuwd naar uw capaciteiten? Dan biedt Praktijk DIDAQt u een unieke kans om een individuele IQ-test af te nemen. Alleen tijdens de week van de hoogbegaafdheid met 10% korting!

Voor deze test wordt gebruik gemaakt van de WAIS-IV-NL, de meest gebruikte test in Nederland voor jong/volwassenen vanaf 16 jaar. De test wordt afgenomen door een zeer ervaren orthopedagoog en vindt plaats in de praktijk in Goes. De test neemt ongeveer 2 1/2 uur in beslag. Er wordt voornamelijk gewerkt met de I-pad, afgewisseld met mondelinge taken. Voorafgaand aan de test nemen we ruim de tijd om kennis te maken, zodat we kunnen starten in een relaxte sfeer. Ook is er voldoende tijd om te pauzeren. De insteek is om met elkaar zo goed mogelijk een beeld te krijgen van uw capaciteiten!

Na afloop van de test ontvangt u een verslag met de onderzoekresultaten en plannen we een telefonisch contact voor de toelichting. U krijgt een goed beeld van uw mondelinge vaardigheden,  de visueel ruimtelijke vaardigheden, probleemoplossend vermogen (fluïde redeneren), werkgeheugen en verwerkingssnelheid.

Schroom niet om gebruik te maken van dit bijzondere aanbod tijdens de week van de hoogbegaafdheid! Het tarief voor het totale traject bedraagt, inclusief de korting, slechts 315,-.

Details

 • Organisator: Praktijk DidaQt, onderzoek en advies bij vermoeden van hoogbegaafdheid
 • maandag 8 maart, van 09:00 tot 17:00
 • http://www.didaqt.nl
 • Prijs: € € 315,-

Aanmelden via de website:

Adres

Praktijk DIDAQT,
Goes, Nederland.

Meer informatie:


Individueel IQ-onderzoek

Pleun van Vliet

Placeholder


Evenement beschrijving

Welkom! In de Week van de Hoogbegaafdheid 2021 krijgen 21 volwassenen bij Van Vliet Psychodiagnostiek 21% korting op een compleet individueel IQ-onderzoek. In plaats van €1.175,- betaalt u slechts €928,25!

Laat uw niveau van intellectueel functioneren diepgaand onderzoeken tijdens 2 sessies van 2.5 uur aan de hand van een officiële IQ-test door een zeer ervaren, in hoogbegaafdheid gespecialiseerde GZ-psycholoog en ontvang een uitgebreid rapport over uw vaardigheden en werkstijl, alsmede toegang tot de Vereniging Mensa Nederland (indien van toepassing).

Een individuele testafname met veel persoonlijke aandacht is ideaal voor personen met faalangst, psychische klachten (somberheid, angst, autisme, ADHD), of voor mensen die met een ‘gewone’ hulpverlener of computertest niet uit de voeten kunnen.

Deze aanbieding geldt uitsluitend voor de eerste 21 personen die zich aanmelden voor een persoonlijk IQ-onderzoek tussen 6-14 maart 2021 via [email protected]. Onderzoeken dienen te worden verzilverd vóór 21 juli 2021. Data en tijden in overleg.

Zie voor meer informatie over de praktijk: www.pleunvanvliet.nl

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Amsterdam,
Amsterdam, Netherlands.

Meer informatie:


gratis telefonisch spreekuur op zaterdag 13 maart

Krijn van Sparrentak

Placeholder


Evenement beschrijving

Heeft u aan het eind van deze inspirerende week over hoogbegaafdheid nog vragen, of behoefte aan advies? Maak dan gebruik van het gratis telefonisch spreekuur op zaterdag 13 maart.  Dit spreekuur is vooral bedoeld voor ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd. Schroom niet om u hiervoor aan te melden: Hoe eerder u de juiste stappen kunt zetten hoe beter het is voor de ontwikkeling van uw kind.

U kunt zich met uw vragen aanmelden via de website https://www.didaqt.nl.  We maken dan een afspraak voor het telefonisch spreekuur op zaterdag 14 maart. Dit aanbod is volledig kosteloos en zonder enige verplichting.

drs. Krijn van Sparrentak

orthopedagoog praktijk DidaQt

 

Details

 • Organisator: Praktijk DidaQt, onderzoek en advies bij vermoeden van hoogbegaafdheid
 • zaterdag 13 maart, van 10:00 tot 17:00
 • https://www.didaqt.nl
 • Prijs: € 0

Aanmelden via de website:

Adres

Nederland,
Goes, Nederland.

Meer informatie: