Gratis telefonisch spreekuur

[email protected]

Placeholder


Evenement beschrijving

Sta je aan het begin van de ontdekkingstocht m.b.t. jouw (vermoedelijke) hoogbegaafdheid? Misschien ben je er net achter gekomen dat je kind hoogbegaafd is en herken je ook jezelf in de informatie die je leest. Of ben je door een kennis of hulpverlener gewezen op de mogelijkheid.

Er op latere leeftijd achter komen dat je (vermoedelijk) hoogbegaafd bent, maakt veel emoties los. Misschien vraag je je af of je jezelf eigenlijk wel kent. Een proces van rouw over wie je dacht te zijn begint en vervolgens mag je jezelf opnieuw leren kennen; bekeken vanuit het hoogbegaafdheids perspectief.

Tijdens de ‘Week van de Hoogbegaafdheid’, kun je gratis telefonisch met mij van gedachten wisselen over jouw proces. Wat doet het ontdekken van jouw (vermoedelijk) hoogbegaafd zijn met je? Waar loop je tegenaan? Waar kun je terecht en welke boeken kun je lezen? Ik ben LifeCoach voor hoogbegaafde volwassenen en help je graag op weg.

Woensdag 10 maart kun je me bellen tussen 10.00 – 12.00 uur. Ben ik al in gesprek? Stuur me dan een berichtje via Whatsapp en ik bel je terug.

Hartelijke groet,

Jolanda

Begaafd in Balans

Details

Aanmelden niet verplicht.

Adres

Verkerckstraat 51, Surhuisterveen, Nederland.

Meer informatie:


IQ-onderzoek volwassenen

Krijn van Sparrentak

Placeholder


Evenement beschrijving

Bent u als volwassene wel eens benieuwd naar uw capaciteiten? Dan biedt Praktijk DIDAQt u een unieke kans om een individuele IQ-test af te nemen. Alleen tijdens de week van de hoogbegaafdheid met 10% korting!

Voor deze test wordt gebruik gemaakt van de WAIS-IV-NL, de meest gebruikte test in Nederland voor jong/volwassenen vanaf 16 jaar. De test wordt afgenomen door een zeer ervaren orthopedagoog en vindt plaats in de praktijk in Goes. De test neemt ongeveer 2 1/2 uur in beslag. Er wordt voornamelijk gewerkt met de I-pad, afgewisseld met mondelinge taken. Voorafgaand aan de test nemen we ruim de tijd om kennis te maken, zodat we kunnen starten in een relaxte sfeer. Ook is er voldoende tijd om te pauzeren. De insteek is om met elkaar zo goed mogelijk een beeld te krijgen van uw capaciteiten!

Na afloop van de test ontvangt u een verslag met de onderzoekresultaten en plannen we een telefonisch contact voor de toelichting. U krijgt een goed beeld van uw mondelinge vaardigheden,  de visueel ruimtelijke vaardigheden, probleemoplossend vermogen (fluïde redeneren), werkgeheugen en verwerkingssnelheid.

Schroom niet om gebruik te maken van dit bijzondere aanbod tijdens de week van de hoogbegaafdheid! Het tarief voor het totale traject bedraagt, inclusief de korting, slechts 315,-.

Details

  • Organisator: Praktijk DidaQt, onderzoek en advies bij vermoeden van hoogbegaafdheid
  • maandag 8 maart, van 09:00 tot 17:00
  • http://www.didaqt.nl
  • Prijs: € € 315,-

Aanmelden via de website:

Adres

Praktijk DIDAQT,
Goes, Nederland.

Meer informatie:


gratis telefonisch spreekuur op zaterdag 13 maart

Krijn van Sparrentak

Placeholder


Evenement beschrijving

Heeft u aan het eind van deze inspirerende week over hoogbegaafdheid nog vragen, of behoefte aan advies? Maak dan gebruik van het gratis telefonisch spreekuur op zaterdag 13 maart.  Dit spreekuur is vooral bedoeld voor ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd. Schroom niet om u hiervoor aan te melden: Hoe eerder u de juiste stappen kunt zetten hoe beter het is voor de ontwikkeling van uw kind.

U kunt zich met uw vragen aanmelden via de website https://www.didaqt.nl.  We maken dan een afspraak voor het telefonisch spreekuur op zaterdag 14 maart. Dit aanbod is volledig kosteloos en zonder enige verplichting.

drs. Krijn van Sparrentak

orthopedagoog praktijk DidaQt

 

Details

  • Organisator: Praktijk DidaQt, onderzoek en advies bij vermoeden van hoogbegaafdheid
  • zaterdag 13 maart, van 10:00 tot 17:00
  • https://www.didaqt.nl
  • Prijs: € 0

Aanmelden via de website:

Adres

Nederland,
Goes, Nederland.

Meer informatie: