Vrijblijvend gesprek of korte coachsessie

nienke

Placeholder

Evenement beschrijving

Hoogbegaafdheid krijgt steeds meer aandacht. Maar het wordt niet altijd goed begrepen. In de Week van Hoogbegaafdheid zijn er in het hele land allerlei activiteiten. Ik organiseer op 11, 14 en 15 maart gratis gesprekken en korte coachsessies. Wil jij meer weten van hoogbegaafdheid? Heb je behoefte aan handreikingen om met hoogbegaafdheid om te gaan? Dan kan je op deze dagen vrijblijvend bij mij terecht.

De Week van Hoogbegaafdheid is er om vooroordelen en misvattingen over hoogbegaafdheid weg te nemen. Want hoogbegaafdheid roept niet bij iedereen positieve gedachten op. Hoogbegaafd zijn levert je evenveel zegeningen als moeilijkheden op.

Ik ben benieuwd hoe het met jou zit. Misschien vraag je je als ouder al een tijdje af hoe je je al te slimme kind kan begeleiden. Of vind je het als leerkracht lastig om hoogbegaafde kinderen genoeg uitdaging te geven. Misschien ken je iemand in je familie die hoogbegaafd is en zou je er meer van willen weten. Of worstel je met je eigen hoogbegaafdheid? Je bent van harte welkom!

Maandagochtend 11 maart, donderdagavond 14 maart en vrijdagochtend 15 maart zet ik mijn deur voor je open. Deze dagen kun je met mij in gesprek over je ervaringen met hoogbegaafdheid of over mogelijke vragen en twijfels. Wellicht kan ik je helpen om belemmeringen te overwinnen of uitdagingen aan te gaan.

Inschrijven doe je via https://www.2flourish.nl/inschrijven-week-van-de-hoogbegaafdheid. Na je inschrijving stuur ik je een bevestiging van datum en tijdstip. Let op: vol is vol.

 

Details

Aanmelden via de website:

Adres

2Flourish,
Pastinaak 46, Rijssen, Nederland.

Meer informatie: