Talentinterview aan de keukentafel op 14 of 15 maart

info7

Placeholder

Evenement beschrijving

We nemen zo’n 50 minuten de tijd om door middel van een talentinterview jouw talenten in kaart te brengen. Hiervan maken we een soort mindmap. Daarna ken je je talenten en weet je waar je energie van krijgt. Ik vraag door tot we bij de kern komen. Hoe ga je creatief om met je kwaliteiten, zodat die zoveel mogelijk opbloeien?

We maken een afspraak op donderdag 14 maart of vrijdag 15 maart om 9, 10, 11 of 12 uur.
Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan! Aanmelden is nodig in verband met het beperkt aantal plaatsen en afspreken van een tijd. T: 06-16374899 of E: [email protected]

Door wie?
Mijn naam is Mirjam Visser-Fuchs. Ik ben coach en zelfstandig talentbegeleider bij TALENTBLOEIER. Voor veel hoogbegaafden is het niet gemakkelijk staande te blijven in het leven. Misschien herken je dat je last hebt van perfectionisme. Of je voelt je een buitenbeentje. Je denkt en voelt te veel. Je bent op zoek naar een zinvol leven. Je hebt veel capaciteiten, maar weet niet goed wat echt bij je past.
Bij TALENTBLOEIER help ik je de ruimte te voelen om jezelf te zijn. Hierdoor kun je ook goed contact maken met anderen. Je krijgt energie om aan te pakken waar je van droomt. Je creëert balans tussen je denken en voelen. Je krijgt rust in je hoofd. Je vindt voldoening in wat je doet en wie je bent.
Wat houdt je tegen om te leven wie je echt bent? Met mij werken betekent diepgaande en duurzame verandering.

Kijk voor meer informatie op www.talentbloeier.nl. Schrijf je in voor TALENTNIEUWS en vraag het gratis e-book aan: Hoogbegaafd en (on)gelukkig – 3 stappen om je hoogbegaafdheid positief in te zetten.

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Duitslandlaan 64, Heemskerk, Nederland.

Meer informatie: