Peers4Parents Day

[email protected]

Placeholder

Evenement beschrijving

Zondag 10 maart 2019 – Peers4Parents Day

Van: 10:00 tot 17:30 uur

Locatie: Hotel Bergse Bossen, Traaij 299, 3971 GM, Driebergen

Prijs: €175,- p.p. of €225,- per gezin (inclusief koffie/thee en lunch)

 

Speciaal Peers4Parents Event voor ouders van begaafde kinderen
Werken aan de Emotionele ontwikkeling van je begaafde kind

 

Ouders van (hoog)begaafde kinderen ervaren andere uitdagingen in de opvoeding dan de meeste andere ouders. Begaafde kinderen zijn creatief, denken diep door en hebben een hoog bewustzijn. Zij beleven hun innerlijke wereld en alles daarbuiten zeer intens. Deze intensiteit is voor de buitenwereld soms moeilijk te bevatten. Het begaafde kind, op zijn beurt, voelt zich vervolgens vaak niet begrepen. In het ergste geval kan het kind zich niet spiegelen aan de omgeving en ontwikkelt het mogelijk een verkeerd zelfbeeld.

 

Als ouders sta je voor de uitdaging om je begaafde kind te ondersteunen in het leren kennen van zichzelf en te leren leven in afstemming op en met anderen. De mismatch tussen wie het kind is, wat het nodig heeft om zich te ontwikkelen en de mogelijkheden die de omgeving biedt, kan die taak bemoeilijken of simpelweg minder leuk maken. Dit geeft opvoedstress en kost energie. Door de belasting kan ook de communicatie binnen het gezin onder druk komen te staan.

 

Peers4Parents richt zich op de ondersteuning van ouders in de opvoeding. Omdat positief opvoeden meer energie, emotionele balans en opvoedplezier geeft.

 

3 thema’s van het Peers4Parents Programma in één dag!

 

Tijdens de Peers4Parents Day op zondag 10 maart komen drie belangrijke opvoedthema’s uit het Peers4Parents Programma aan bod:

 

  • Motivatie, enthousiasme en onderpresteren
  • Intensiteit, perfectionisme en stress
  • Idealisme, teleurstelling, ongelukkig zijn en depressie

 

Uit ervaring blijkt dat dit hele herkenbare thema’s zijn. De impact blijkt groot als ouders inzicht verkrijgen in hoe deze thema’s doorwerken in de eigen gezinssituatie .

Hoe werkt het?

Twee Peers4Parents facilitators lichten in drie rondes de thema’s inhoudelijk toe. Ouders delen vervolgens ervaringen met elkaar, wisselen tips uit en verdiepen hun inzichten. De groepen bestaan uit maximaal 16 ouders en 2 facilitators.

 

Investering

De investering voor deze bijzondere dag bedraagt €175,- per persoon. Uit de praktijk blijft de meerwaarde van deelname van beide ouders groot. Om die reden geldt een kortingsprijs van €225,- per gezin.

 

Aanmelden

Wil jij ook positief opvoeden en het algemeen welbevinden van alle gezinsleden versterken?

 

Meld je dan aan voor de Peers4Parents Day. Dit kan door een mail aan [email protected] te sturen met je naam en NAW gegevens. Maak daarnaast een bedrag van € 175,- of € 225,- (afhankelijk van persoonlijke of gezinsdeelname) over op IBAN nummer NL35 INGB 0004 4153 15 t.n.v. Stichting WEBB. Vermeld hierbij de naam/namen van de deelnemer(s).  Je ontvangt per mail een bevestiging van deelname aan de Peers4Parents Day.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Albert Kaput (voorzitter Stichting Webb, Peers4Parents facilitator en trainer): tel. 06-22378114.

Details

  • Organisator: Peers4Parents
  • zondag 10 maart, van 10:00 tot 17:30
  • http://peers4parents.nl
  • Prijs: € € 175,- pp / gezin € 225,-

Aanmelden via e-mail:

Adres

Hotel Bergse Bossen,
Traaij 299, 3971 GM, Driebergen.

Meer informatie: