Miniworkshop “Waar is mijn motivatie???”

esther

Placeholder

Evenement beschrijving

Miniworkshop van 2 uur met maximaal 5 deelnemers waarin je inzicht krijgt in de oorzaken van en oplossingen voor motivatieverlies.

Als (vermoedelijk) hoogbegaafde kun je totaal vastlopen in je studie en/of werk. Dat kan verschillende oorzaken hebben, maar één probleem die er uitspringt, is het kwijt zijn geraakt van je motivatie. Geen idee waar die is gebleven, maar je kunt het (haast) niet meer opbrengen om te doen wat nodig is om te leren voor je toetsen, het maken van je opdrachten, het voltooien van je taken, het volhouden van je werktempo. Hoog tijd om te onderzoeken wat er de oorzaak van is en nog belangrijker, wat de oplossing!

In de miniworkshop van 2 uur zal ik in vogelvlucht doornemen waar motivatieproblemen vandaan kunnen komen en welke ontsnapping-, omgang- en herstelwegen voor hoogbegaafden kunnen werken. Door ter plekke te reflecteren op je eigen situatie en beleving, ga je wellicht al met een kant en klare oplossing de deur uit.

Wordt het nog niet helemaal duidelijk wat bij jou de oorzaak van je motivatieprobleem is, of ontdek je dat de oplossing een wat langer traject vergt, dan kunnen we na afloop een afspraak maken voor een persoonlijk consult of intakegesprek.

Belangrijk:

Tijdens de weeks van de hoogbegaafdheid zijn er 3 miniworkshops voor gemengde groepen van deelnemers (studenten, promovendi, werknemers, zzp-ers). Zie voor de verschillende data en tijden de aankondiging van evenementen op de website van de Week van de hoogbegaafdheid.

Vooraf aanmelden voor de miniworkshop via de mail is verplicht!

Je ontvangt na aanmelding via de mail nader informatie over de locatie.

Mocht de belangstelling te groot zijn, dan kom je op de wachtlijst en neem ik contact met je op zodra er weer plaats is of een nieuw workshop staat gepland.

Mocht je graag deel willen nemen aan een workshop specifiek voor (vermoedelijk) hoogbegaafden in een voor jou zo vergelijkbaar mogelijke studie, werk en/of privésituatie, laat me dat dan weten via de mail. Op aanvraag is de workshop trouwens ook individueel te volgen!

Details

  • Organisator: Esther Backbier
  • vrijdag 15 maart, van 15:00 tot 17:00
  • https://werkenaanleren.nl
  • Prijs: € 15 euro incl. 21% btw

Aanmelden via e-mail:

Adres

Praktijk Werken aan Leren | Hoogbegaafdheid leren kennen en laten werken,
Leidschenveen, Den Haag, Nederland.

Meer informatie: