Kom (lol) maken bij WALHALLAb

WALHALLAb

Placeholder

Evenement beschrijving

Ben je klaar, gaar en naar van alle online-bijeenkomsten? Kom dan in de week van de hoogbegaafdheid naar WALHALLAb. Wees er snel bij want voor een select gezelschap mogen we onze deuren openen. En wat er zich achter die deuren allemaal afspeelt zal je verbazen. We hebben zes ruimtes waar je van alles kunt doen: een ruimte met metaal (De Schroothoop), een naaiatelier (De Klerekamer), een kamer met allerlei muziekinstrumenten en versterkers (De Chillroom), een houtbewerkingswerkplaats (De Machinekamer), een elektro-hok (De Techroom) en een computerruimte (De Nerdsfokkerij) maar die doen we lekker even dicht.

Ben je tussen de 8 en 18 jaar en wil jij bij ons aan de slag? Geef je dan snel op, want je begrijpt dat we door corona geen bakken vol kinderen en jongeren kunnen ontvangen. Wat je plannen ook zijn, het kan ons niet gek genoeg. En o ja, we maken hier samen van alles, in de eerste plaats veel lol!

Moet je eerst nog even naar school, geeft niets, iets later komen kan ook.

Nog iets: word je gebracht? Dan hoef je niet bang te zijn dat je ouders zich vervelen, want we hebben iets leuks voor ze bedacht. In Zutphen. Wat dat is, horen ze bij de deur. En daarna zwaaien en wegwezen!

Details

Aanmelden via de website:

Adres

WALHALLAb,
Waterstraat 33, Zutphen, Nederland.

Meer informatie: