Kennismakingsbehandeling massage tbv HSP/Hooggevoeligheid & disbalans, tegen gereduceerd tarief op dinsdag 12 maart 2019

judy.carati

Placeholder

Evenement beschrijving

Hoogsensitieve mensen hebben zo’n grote gevoeligheid, dat men moet leren, hoe ermee om te gaan. Er is daarbij onderscheid tussen sensitiviteit, die voortkomt uit een overstimulerende omgeving en de reactie daarop van jouw eigen gevoelige zenuwstelsel en onverwerkte stressvolle en/of traumatische gebeurtenissen in het verleden die je extra kwetsbaar maken.

Vanwege een (vermeende) hogere fysiologische gevoeligheid bij hoogbegaafden, soms met het (niet altijd terechte label) autisme en daarmee gepaard gaande psychische kwetsbaarheid, heb ik een eigen massagetechniek ontwikkeld, specifiek gericht op de doelgroep Hoogsensitieve personen (HSP)

Deze specifieke HSP-ontspanningsmassage heb ik in de loop der jaren meer een eigen vorm gegeven. Ik spreek hierbij over mijn in de praktijk ontwikkelde “ROMA-techniek” (Ritmische OntspanningsMassage & Ademhalings-techniek)

In mijn praktijk behandel ik cliënten, waarbij sprake is van hooggevoeligheid en disbalans. Dit kan zich zowel privé als op werkgebied uiten. Denk aan stress, overprikkeling en burn-out. Door mijn massage, ademhalingstechniek en indien gewenst, een stukje coaching, wordt als het ware een ‘beschermend laagje’ gekweekt, waarbij er tevens gewerkt wordt aan meer balans tussen denken en voelen.

 

Door middel van mijn “ROMA-techniek”, gegeven in een prettig verwarmde en rustige ruimte, kan het gevoel van kalmte en ontspanning worden hervonden; meer ‘uit het hoofd komen’.  Door de respectvolle aanraking leer je je lichaam en de natuurlijke grens die je huid vormt, weer beter te voelen en te respecteren. Voor een deel wordt hierbij gebruik gemaakt van Shantalamassage,als  een niet-eisende vorm van massage, daarnaast zijn onder andere rustige effleurages toegevoegd en maak ik gebruik van ademhalingstechnieken cq meditatie. Ik werk met kinderen doorgaans op een mat, op de grond, bij volwassenen gebruik ik mijn comfortabele massagetafel.

NB Er kan ook gekozen worden voor het werken met drukpunten; de Shiatsu-stoelmassage met ‘shantala-touch’. Hierbij gaat het om een diepere en meer intense aanraking, waardoor de mogelijkheid ontstaat dat geblokkeerde energie weer opnieuw kan gaan stromen.

De meeste cliënten die bij mij komen, ervaren de sfeer in huis en praktijkruimte als zeer aangenaam, vertrouwd en rustgevend.

De massagebehandeling duurt 60- 90 minuten (all-in) en wordt je tegen een gereduceerd kennismakingstarief van € 30,-  (incl. BTW) aangeboden. Dit is geldig op dinsdag 12 maart 2019

Het is bedoeld als een mooie kennismaking met mijn praktijk; wie weet, tot dan!

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Praktijk Carati,
{51.9818785,4.3373344}.

Meer informatie: