Individueel IQ-onderzoek

Pleun van Vliet

Placeholder

Evenement beschrijving

Welkom! In de Week van de Hoogbegaafdheid 2021 krijgen 21 volwassenen bij Van Vliet Psychodiagnostiek 21% korting op een compleet individueel IQ-onderzoek. In plaats van €1.175,- betaalt u slechts €928,25!

Laat uw niveau van intellectueel functioneren diepgaand onderzoeken tijdens 2 sessies van 2.5 uur aan de hand van een officiële IQ-test door een zeer ervaren, in hoogbegaafdheid gespecialiseerde GZ-psycholoog en ontvang een uitgebreid rapport over uw vaardigheden en werkstijl, alsmede toegang tot de Vereniging Mensa Nederland (indien van toepassing).

Een individuele testafname met veel persoonlijke aandacht is ideaal voor personen met faalangst, psychische klachten (somberheid, angst, autisme, ADHD), of voor mensen die met een ‘gewone’ hulpverlener of computertest niet uit de voeten kunnen.

Deze aanbieding geldt uitsluitend voor de eerste 21 personen die zich aanmelden voor een persoonlijk IQ-onderzoek tussen 6-14 maart 2021 via [email protected]. Onderzoeken dienen te worden verzilverd vóór 21 juli 2021. Data en tijden in overleg.

Zie voor meer informatie over de praktijk: www.pleunvanvliet.nl

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Amsterdam,
Amsterdam, Netherlands.

Meer informatie: