GEANNULEERD IHBV HB-Café Delft Tijd voor een goed gesprek!

IHBV

Placeholder

Evenement beschrijving

Hoogbegaafde personen zijn bij uitstek goede gesprekspartners. Ze hebben veel interesses, kennis op verschillende terreinen en tonen een grote mate van betrokkenheid en inlevingsvermogen. Waar jij je als hoogbegaafde misschien vaak moet inhouden in een doorsnee (werk)omgeving, bieden we je tijdens dit HB-Café juist de gelegenheid in gesprek te gaan met gelijkgestemden.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst ga je als bezoeker in steeds ander samengestelde groepen in gesprek omtrent een concreet hoogbegaafdheidsthema. De 5 thema’s zijn burn- & bore-out, relaties, succesvol zijn, ‘Van niet weten naar weten’ en autonomie. In totaal bestaat de avond uit verschillende sessies, waarbij we je aanmoedigen bij de verschillende thema’s je ervaring of kennis te delen, je vragen te stellen of op een andere manier actief deel te nemen aan het gesprek. De avond wordt begeleid door het team van HB-Café Delft (Pauline Coret, Joanne Spreij, Anna Geburtig & Ina Engelbarts) en een speciale gast (Jarno Butter).

 

Locatie: Sociëteit Het Meisjeshuis, Oude Delft 112, 2611 CG, Delft
Het Meisjeshuis is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar en er is een ruime parkeergarage direct aan de overkant van de gracht (Phoenixgarage).

Deze garage is op vrijdagavond vaak vol, een goed alternatief is dan de Prinsenhof garage. LET OP: Er zijn werkzaamheden in Delft, de Sint Sebastiaanbrug is afgesloten. Let dus goed op de omleidingsborden!

Tijd: Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Het inhoudelijke deel duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Tot 23.00 uur kan men dan (eventueel onder het genot van een drankje) met elkaar napraten.

Entree: € 17,50 per persoon
(Koffie, thee en water bij de prijs inbegrepen. Overige consumpties na afloop aan de zijn voor eigen rekening.)

Aanmelden:
Door het invullen schrijf je je in voor het HB-Café op 13 maart 2020 in Delft. Deze wordt omgezet in een definitieve deelname zodra het IHBV het bijbehorende entreegeld à € 17,50 p.p. heeft ontvangen.
Je kunt direct online betalen via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Betaal je liever op een later moment, maak dan gebruik van de instructies in de mail die je spoedig ontvangt.
Krijg je geen mail, of gaat er iets anders mis, meld dit dan bij het IHBV via [email protected]

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Sociëteit Het Meisjeshuis,,
Sociëteit het Meisjeshuis, Oude Delft 112, 2611 CG Delft, Nederland.

Meer informatie: