Ha, Buiten!! HB-wandeling

mailmetdaisy

Placeholder

Evenement beschrijving

Wandelen en praten. De wind door je haren en met een frisse blik tegen verschillende thema’s aan kijken. Dat is wat we gaan doen tijdens de Ha, Buiten!! wandeling voor hoogbegaafde volwassenen.

Regelmatig ga ik er met coachees op uit. Buiten zijn èn in beweging zijn kan tot waardevolle inzichten leiden. Speciaal voor de Week van de Hoogbegaafdheid organiseer ik deze keer een wandeling voor een groep. Want dit is een perfecte week om gelijkgestemden te ontmoeten!

Een wandeling dus, in verbinding, met anderen, met jezelf en met de buitenlucht. En niet zomaar een wandeling, want aan de hand van verschillende vragen en/of onderwerpen die ik heb voorbereid, hebben we fijne gespreksstof terwijl we door het Park van Luna wandelen. Natuurlijk hebben de thema’s te maken met hoogbegaafdheid. Al lopende, maak je een pas op de plaats, kijk je terug en blik je vooruit. We sluiten de wandeling af met lekkere koffie of thee en een stuk appeltaart bij café De Pomp. Als je interesse hebt kan je na afloop op eigen gelegenheid poldermuseum Het Oude Gemaal bezoeken.

Heb je zin om mee te gaan? Leuk! Meld je aan via de mail. Geef je naam door (of namen als je samen komt) en je telefoonnummer. Ik stuur je vervolgens een bevestiging met een betaallink. Deelname is €12,50 per persoon, inclusief koffie/thee met gebak. Graag vooraf te voldoen.

Wat als het slecht weer is? Dan gaat het gewoon door. In Scandinavië zeggen ze: “er is geen slecht weer, alleen slechte kleding”. Dus, kleed je goed aan en we kunnen gewoon op pad!

Parkeren? Dat kan prima langs de (doodlopende) weg aan de ringvaart. Het is niet toegestaan om op het terrein zelf te parkeren.

Andere vragen? Neem dan vooral even contact met me op.

 

Hartelijke groet,

Daisy Sanches

 

 

Details

  • Organisator: Daisy Sanches / De Dappere Professional
  • zondag 15 maart, van 10:30 tot 12:00
  • https://dappereprof.com
  • Prijs: € €12,50

Aanmelden via e-mail:

Adres

Poldermuseum het Oude Gemaal,
Huigendijk 17, 1703 RG Heerhugowaard, Nederland.

Meer informatie: