Gratis Talentinterview voor meer energie

info7

Placeholder

Evenement beschrijving

Gratis Talentinterview voor meer energie

Waar haal je in deze gekke tijden nog energie vandaan? In deze tijden waar veel anders moet dan we het graag zouden willen.

Energie kun je halen uit het gebruiken van je talenten en kwaliteiten. Als je die gebruikt ontstaan positieve emoties en kom je in verbinding met wat echt belangrijk voor je is. En dat geeft energie.

Het probleem is nu dat we ons vaak niet bewust zijn van onze talenten. In een talentinterview ga ik daarna met jou op zoek. We nemen een leeg blad papier en bonte stiften en dan mag jij het zeggen. Van welke activiteiten krijg jij energie? We vinden uit welke kwaliteiten je dan inzet. En na een tijd is het witte blad bont en vol met jouw talenten. Daar wordt je al blij van en dan kun je dus daarvoor kiezen om jouw talenten de komende tijd bewuster in te zetten en zo krijg je energie.

Heb je zin om met mij aan tafel te zitten? Dat kan gelukkig ook met een scherm ertussen. Meld je dan aan voor een talentinterview. Aanmelden is nodig in verband met het beperkt aantal plaatsen en afspreken. E: [email protected]

  • Door wie?  Mirjam Visser-Fuchs, Talentbloeier – praktijk voor posttraumatische groei
  • Wanneer: maandag 8 maart 2021, tussen 9 tot 13 uur
  • Waar: online via zoom

Meer informatie: www.talentbloeier.nl

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Heemskerk, Nederland.

Meer informatie: