Gratis online spreekuur voor ouders van (vermoedelijk) creatief [hoog]begaafde kinderen/jongeren

The Poetry of creation

Placeholder

Evenement beschrijving

Als coach én vanuit eigen ervaringen thuis (vier verschillende creatief hoogbegaafden onder één dak), zie ik hoe verschillend personen en situaties kunnen zijn. En hoe belangrijk het hierbij is om gezien te worden, begrip te tonen en de juiste aanpak te gebruiken bv.op school, maar ook thuis. Hiermee kan je het verschil maken in hoe iemand zich voelt, in zichzelf geloofd en weet waar zijn krachten liggen.

Creatief [hoog]begaafde kinderen worden helaas vaak niet of te laat gezien of begrepen op school. Creativiteit lijkt vaak bijzaak, maar is voor deze groep niet alleen het talent, maar ook uitlaatklep én groeimotor. Het is noodzakelijk dat ze hun creatieve associatieve brein uitdagen en leren gebruiken. En dat wordt vaak over het hoofd gezien.  Hun manier van werken leidt bij onbegrip helaas tot een hoop stress, onzekerheid en onvrede.

Heb je een creatieve snelle denker thuis en heb je een vermoeden van HB, maar wordt hij/zij niet gezien als hoogbegaafd op school? Omdat hij/zij helemaal niet snel werkt…, helemaal geen interesse in leren heeft….,chaotisch en snel afgeleid is,….soms niet uit de woorden komt, maar wel volop verhalen heeft……werkt op haar/zijn eigen manier,.. of bv. heel gevoelig of faalangstig is.

Heb je een creatief hoogbegaafd kind thuis, maar weet jij of school niet zo goed hoe je hem of haar hierin kan begeleiden of dit creatieve brein kan stimuleren.

…..Of zit je als docent met je handen in het haar hoe je deze creatieve snelle denkers kan helpen.

In de Week van de Hoogbegaafdheid ga ik graag vrijblijvend met je in gesprek. Ik wil graag mijn ervaringen met je delen en de jouwe aanhoren.

Donderdag 11 maart heb ik 5 x op de dag een moment vrij gehouden voor een gratis online advies gesprek. Ik luister met je mee, we kunnen samen sparren, ik kan je advies geven waar mogelijk….. en tips meegeven.

‘Ik houd van mijn eigen creatieve brein en het heeft mij gelukkig veel gebracht én dat gun ik iedereen. Mijn missie is om Creatief [hoog]begaafden kinderen en jongeren te helpen om uit te groeien tot creatieve, maar vooral gelukkige mensen. Die weten waar hun talenten (én valkuilen) liggen en dat ze met enig zelfvertrouwen hun pad kunnen vervolgen in de wereld die op hun wacht’

 

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

www.the Poëtry of Creation.nl,
Haarlem, Nederland.

Meer informatie: