Gratis Online Spreekavond

Praktijk BuitenGewoon

Placeholder

Evenement beschrijving

Online Spreekavond
Worstel je als ouders met vragen over jouw hoogbegaafde kind? Zou je eens met iemand willen sparren om zo te komen tot tips en handvatten die bij jouw kind kunnen werken?
Dan ben je bij ons op het juiste adres!
Wij, twee professionals op het gebied van hoogbegaafdheid, plannen samen met jouw een tijdvak tijdens de online spreekavond om naar jouw verhaal te luisteren en denken graag met je mee. Gratis en geheel vrijblijvend.
Interesse?
Mail ons: [email protected]

Onze website is nog niet helemaal af. Tot die tijd is op onze Facebookpagina meer informatie over ons te vinden: https://www.facebook.com/praktijkbuitengewoon

Over Praktijk BuitenGewoon:
Bij Praktijk BuitenGewoon vinden we dat kinderen leren door te doen en door te ervaren!
Daarom geven wij onze trainingen niet zittend achter een bureau, maar buiten in de Soesterduinen. Uit je comfortzone, je grenzen verleggen en leren over en in de natuur!
BuitenGewoon richt zich voornamelijk op kinderen tussen de 4 en 12 jaar, waarbij een vermoeden is van meer- of hoogbegaafdheid of een ontwikkelingsvoorsprong.
Onze aanpak is vooral gericht op het ontwikkelen van een groeimindset en de benodigde executieve functies om taken succesvol aan te pakken en af te ronden.

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Praktijk BuitenGewoon,
Soesterbergsestraat 133.

Meer informatie: