Creatieve workshop

Pharos

Placeholder

Evenement beschrijving

Graag nodigen we jullie uit voor een creatieve workshop verzorgd door Jolida van der Linden van Joli’s Creativity.

Op zaterdag 14 maart 2020 verzorgt Jolida deze workshop voor kinderen uit BO vanaf 7 jaar en een 2e workshop voor jongeren uit VO vanaf 11 jaar.

Workshop BO: Creatief met dieren (7 t/m 11 jaar)

Wat ga je doen?
 Je gaat na het kennismaken met elkaar, de ruimte en mijzelf gezellig aan de slag met het thema dierenwereld. Je krijgt de kans om je eigen dier te creëren via beeldend werken, op een manier die bij jou past. De materiaalkeuze is groot en je bent vrij om je helemaal te laten gaan.
Hoe past jouw dier in onze, eigen gecreëerde, dierenwereld? 
Je mag even helemaal los van deze wereld denken, creatief losgaan, onderzoeken en experimenteren met het materiaal. Deze middag ben je alleen bezig, maar daarnaast ook gezamenlijk.

Workshop VO: Creëer je eigen plek VO (11 t/m 18 jaar)

Wat ga je doen? Je gaat na de kennismaking aan de slag met een eigen fijne, veilige plek. Om die te maken, kun je het zo bont maken als het atelier het qua materialen toelaat. Er is gips en gipsverband aanwezig; ook kun je hout splijten, het lijmpistool gebruiken of juist aan de slag met zachte materialen, zoals vilt en stof. Ook dit wordt een middag die draait om gezellig samen zijn, lekker werken, creëren, ontdekken en ontspannen. Waarbij je de kans krijgt om zowel alleen, als gezamenlijk aan de slag te gaan.

Praktische details:

  • Zaterdag 14 maart:
    • ronde 1 BO workshop van 10:00-12:30 uur
    • ronde 2 VO workshop van 13:30-16:00 uur
  • Minimaal 4, maximaal 10
  • Prijs: Pharos leden 7,50 euro, niet-leden 15 euro
  • Inclusief thee/koffie/koekjes

Er zal ook iemand van Pharos Utrecht/Gooi- en Eemland zijn aan wie je vragen kunt stellen.

Gezien de ruimte in het gebouw is er helaas geen mogelijkheid voor ouders om erbij te blijven. In de buurt (op loopafstand) zit een Jumbo, dierenwinkel en ijsbaan. Ietsje verder, maar op fietsafstand zit Winkelcentrum Overvecht.

Graag aanmelden vóór 7 maart 2020 op: [email protected] onder vermelding van naam, lidnummer & regio.

VOL=VOL

Inschrijving geldt pas na betaling van het entreegeld, op volgorde van binnenkomst. In de bevestigingsmail ontvang je de details.

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Werkatelier,
Californiëdreef 31, Utrecht, Nederland.

Meer informatie: