40-minuten-sparren sessies

mailmetdaisy

Placeholder

Evenement beschrijving

Even lekker sparren. Dat lukt niet met iedereen. Zeker als je een snelle denker bent die grote stappen maakt en je soms het gevoel hebt dat de ander je niet (meer) volgt. Dat is jammer, want echt lekker sparren geeft energie. Je zet je gedachten eens fijn op een rijtje en als het een beetje mee zit dan kom je nog eens op nieuwe ideeën, of word je juist bevestigd in je gedachtengang waar je daarvoor nog je twijfels over had.

Na verschillende jaren een groepsactiviteit te hebben georganiseerd, maak ik in deze week van de hoogbegaafdheid ruimte om met jou te sparren. Geef mij aan waar je het over wilt hebben. Dat kan van alles zijn: iets waar je tegenaan loopt, iets wat je je afvraagt, je hoogbegaafdheid, een keuzesituatie, iets filosofisch…  En ik hoor graag wat je van mij wilt in deze sessie. Wil je ergens over brainstormen, dan denk ik graag met je mee. Als je ergens mee worstelt kunnen we er een speedcoach-sessie van maken. Of als je je mooie plannen niet concreet kunt maken, help ik je met het maken van een strak actieplan, zodat je stappen kunt gaan zetten. En als je vooral je verhaal kwijt wilt, dan ben ik een en al oor.

Er zijn sessies mogelijk op maandag 8, woensdag 10 en vrijdag 12 maart. Neem contact op om jouw sessie te boeken. De 40-minuten sparren sessie vindt plaats via Zoom.

 

Daisy Sanches is ervaren coach en trainer. Zij richt op volwassenen die zich herkennen in de kenmerken van hoogbegaafdheid. Met zorgvuldig samengestelde diensten (online en offline) helpt zij volwassenen die worstelen met zelfbeeld, perfectionisme, onderpresteren en levensvervulling, zodat zij vanuit acceptatie en vertrouwen hun allerbeste leven creëren. Daisy weet bij je aan te sluiten en helpt tegelijk helderheid te scheppen in de veelheid van hersenspinsels en gevoelens. Haar werkwijze maakt dat je niet alleen zicht krijgt op je eigen processen, maar dat het je daadwerkelijk lukt om de verandering aan te brengen waar je zo naar verlangt.

www.dappereprof.com 06-41402450

 

Details

  • Organisator: Daisy Sanches Coaching & Training
  • maandag 8 maart, van 09:00 tot 16:00
  • http://dappereprof.com
  • Prijs: € 30,-

Aanmelden via e-mail:

Adres

Alkmaar, Nederland.

Meer informatie: